Energirådgivning

Vi tilbyder kontrol af energi.

Energitjek

Energitjek er en af de vigtigste elementer, når du skal optimere boligen og dens energiforbrug.

De fleste danske huse har et stort uforløst potentiale, når det kommer til energioptimering. Med et tjek får du identificeret hjemmets svagheder, så du kan gøre det nødvendige.

Få klare tal og konsekvensberegninger

Der er ingen tvivl om, at energioptimering i form af efterisolering eller udskiftning af vinduer og døre hurtigt bliver en større investering. De fleste danskere vil derfor gerne kende tilbagebetalinsgtiden og afkastet på “investeringen”.

Energimærke gennemlæsning

Når et hus sælges, er det lovpligtigt at have et gyldigt energimærke. Alle nye bygninger over 60 m² skal energimærkes inden ibrugtagning. En energikonsulent udfører energimærkning af bygninger, eks. i forbindelse med hussalg. Rapporten bliver udarbejdet på baggrund af de bygningsmæssige forhold samt installationer, som har betydning for energiforbruget. I rapporten for energimærket fremgår:

  • energiforbruget,
  • forslag til renoveringer og
  • bygningens energiforhold.

Energikonsulenter er bygningseksperter, som kan rådgive dig om energirenoveringer.

Kontakt mig

Kan I se jer selv i firmaets værdier og står over for en byggesag, hvor I har brug for noget professionel sparring, så kontakt mig på + 45 30 13 40 07 eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud.

Vil du se billeder af vores arbejde?

(+45) 30 13 40 07
ib@kyndig.dk